Selamat Datang

Selasa, 21 September 2010

Majlis Hi-tea Pemuda bersama Mursyidul Am 25 Sept


Harakahdaily

PETALING JAYA, 21 Sept: Lajnah Antarabangsa Dewan Pemuda PAS Pusat dengan kerjasama Anak Perantau Perak, Kelantan, Melaka, Kedah dan Terengganu akan menganjurkan majlis hi-tea bersama Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Majlis itu juga akan digandingi bersama Ketua Pemuda PAS Pusat, Nasrudin Hassan Tantawi, Ketua Dewan Muslimat PAS Pusat, Ustazah Nuridah Saleh dan Pesuruhjaya PAS Selangor, Datuk Dr Hasan Ali.

Majlis ini yang akan diadakan di Dewan Utama di D’Kelana, Kompleks Sukan Jalan Stadium Bolasepak, SS7/15, bersebelahan Pusat Latihan MAS Kelana Jaya pada 25 September (Sabtu) bermula jam 3.00 petang.

“Majlis ini adalah salah satu usaha lajnah antarabangsa untuk memberikan sedikit kesedaran akan kepentingan isu semasa antarabangsa di samping isu-isu tempatan itu sendiri. Majlis ini juga akan membariskan wakil-wakil dari kumpulan antarabangsa,” kata pengerusi lajnah berkenaan, Dr Raja Ahmad Al-Hiss.

Katanya, Mursyidul Am dijangka akan memberikan ulasan terhadap isu terkini dunia dan Kelantan di samping peranan pemuda dalam menangani isu antarabangsa oleh Nasrudin.

Makluman lanjut program boleh didapati dari pengarah program, Pakurazi di talian 0192316539 atau boleh menghubungi Pejabat Dewan Pemuda PAS Pusat di talian 03-26925000.

“Kupon-kupon derma untuk majlis ini ada dijual di pintu utama dewan dengan harga RM15 sahaja,” ujarnya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAP DENGAN KOMEN YANG MENYALAHI UNDANG-UNDANG MALAYSIA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails